Το άκρως απόρρητο έγγραφο του Einstein για τους κατοίκους των ουρανίων σωμάτων

Διαβάζονται

Το άκρως απόρρητο έγγραφο του Einstein για τους κατοίκους των ουρανίων σωμάτων.

Ο Albert Einstein και ο J. Robert Oppenheimer,  το 1947 σύνταξαν  ένα άκρως απόρρητο εξασέλιδο έγγραφο με τίτλο “Οι σχέσεις με τους κατοίκους των ουρανίων σωμάτων».

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στην παρουσία ufo και στην ανάγκη προετοιμασίας μιας επικοινωνίας με τους κατοίκους των άστρων. Καταρχήν θα ήταν απαραίτητο να επιδιώξουμε και να επιτύχουμε επικοινωνία μαζί τους. Αυτό δεν το θεωρούν τόσο δύσκολο, όσο την ανάγκη να καθορίσουμε τις βασικές αρχές επί των οποίων θα βασιστεί η επικοινωνίας μας.

Εντύπωση προκαλεί ότι το κείμενο ξεκινά με αναφορά σε σχέσεις με “εξωγήινους ανθρώπους” και όχι με εξωγήινα πλάσματα, οντότητες, ή με κάποια άλλη έκφραση (π.χ. ανθρωποειδή).

Βέβαια στη συνέχεια γίνεται αναφορά σε διαφορετικά είδη, ενώ θεωρείται δεδομένο πως κάθε ον με νοημοσύνη θα έχει και αντίστοιχη ψυχολογία, μάλλον προσεγγίσιμη από εμάς.

Θα έπρεπε λένε οι δυο επιστήμονες να αναπροσαρμοστεί το διεθνές δίκαιο και να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των όντων αυτών, ως ανεξάρτητων οντοτήτων. Στη συνέχεια θα έπρεπε να έλθουμε μαζί τους σε συμφωνία επί των αρχών που θα διέπουν τις σχέσεις μας και μάλιστα στη συμφωνία αυτή θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και οι δικοί τους όροι. 
Ωστόσο αναφέρονται και στο δικαίωμα των γήινων να αμυνθούμε σε περίπτωση που οι εξωγήινοι είναι εχθρικοί.

Επίσης δεν αποκλείουν την πιθανότητα οι εξωγήινοι επισκέπτες να είναι άνθρωποι και μάλιστα της ίδιας οικογένειας με εμάς δηλ. homo sapiens και να προέρχονται από το ηλιακό μας σύστημα… (κάποια υποψία για τον Άρη έτρεφαν προφανώς), οπότε θα αποτελούν ένα νέο έθνος ανθρώπων.

Φυσικά δεν παραβλέπονται θέματα, όπως από πού προέρχονται τα άγνωστα διαστημικά σκάφη, εάν υπάρχει κίνδυνος αποικισμού της γης και γιατί μας επισκέπτονται.  Για το θέμα κυκλοφορούσε στο youtube κατατοπιστικό βίντεο το οποίο εξαφανίστηκε, όπως όλα τα καλά βίντεο  που αφορούν σε σχετικά θέματα.

Περισσότερα άρθρα

ΝΕΑ

Δημοφιλή