Θα είμαι μαζί σου

Διαβάζονται

Όταν θα κλαις θα είμαι μαζί σου για να ακουμπάς το κεφάλι σου στο στήθος μου. Δεν θα σου πω «μην κλαις, δεν θα σε σωπάσω. Θα είμαστε μαζί με τον πόνο που βρίσκονται μέσα στα τρεχούμενα δάκρυά σου. Ότι και αν υπάρχει που σε πλήγωσε στο παρελθόν, ένα ένα θα βγουν από την καρδιά σου. Θα σκουπίσω τα απομεινάρια των δακρύων σου από τους έρωτές σου που έμειναν στη μέση. Θα καλυτερεύσουν οι πληγές που βρίσκονται στην καρδιά σου. Ενώ κλαις με αναφιλητά, μονάχα θα σε αγγίξω, χαϊδεύοντας τα μαλλιά σου για να κάνω το κλάμα σου πιο δυνατό, για να μην ξανακλάψεις ποτέ.

Όταν θα γελάς θα είμαι μαζί σου , για να γίνω μάρτυρας της φωτεινότητας που εκπέμπει το πρόσωπό σου όταν χαμογελάς. Για να γελάσω μαζί σου. Τη στιγμή που θα αντηχεί το γέλιο σου στους τοίχους του δωματίου, θα σου λέω «δεν φτάνει.. Πιο δυνατά γέλα να αντηχεί πιο δυνατά στους τοίχους..». Θέλω να νιώσω την τέρψη του χαμόγελού σου μέσα μου. Θέλω να δω πόσο περισσότερο μπορεί να σε ομορφύνει.

Όταν θα νοσταλγείς θα είμαι δίπλα σου, για να καταπραΰνω τη νοσταλγία σου, για να με κλείσεις στην γεμάτη αγκαλιά σου. Εάν με νοσταλγείς, εσύ είσαι ο έρωτας, τι όμορφη αλήθεια αυτή. Εγώ σε νοσταλγώ ακόμη και όταν είσαι δίπλα μου. «Γίνεται κάτι τέτοιο;», μη μου το πεις, γίνεται λοιπόν. Ενώ νιώθεις έναν τόσο βαθύ και δυνατό έρωτα, δεν είναι δυνατόν να μην νοσταλγείς. Δεν μπορώ να σε χορτάσω, καταλαβαίνεις; Θέλω να με νοσταλγείς όσο και εγώ.

Όπου και αν είσαι, θα είμαι και εγώ εκεί, επειδή δεν θέλω να είμαι δίχως εσένα. Δεν θέλω να περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου χωρίς εσένα. Πρέπει να είσαι συνέχεια μαζί μου, ό,τι και αν ζεις, πρέπει να το ζεις μαζί μου. Εάν περπατήσουμε μαζί αυτό το δρόμο, πρέπει να τον περπατήσουμε μαζί μέχρι το τέλος του. Χέρι χέρι και καρδιά με καρδιά…Αυτό που μας δένει είναι ο έρωτας. Τον έρωτα πρέπει να τον ζούμε στο καθετί. Πρέπει να ζούμε μαζί, βλέποντας, αγγίζοντας. Πρέπει να καρπωθούμε το κάθε θείο δώρο που μας παρουσιάζεται, μέχρι τέλους.

Τώρα σου λέω πως εάν θέλεις να ζήσεις έναν τέτοιο έρωτα, να μοιραστείς τη ζωή σου, φώναξε εμένα που είμαι δίπλα σου. Μην δειλιάσεις καθόλου, φώναξέ με. Ξέφυγε από τις ανησυχίες σου και απαρνήσου τα κλασσικά παιχνίδια του έρωτα. Δεν είναι αναγκαία για τον έρωτα που θέλουμε να ζήσουμε. Μην ντρέπεσαι για τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου. Πες «έρωτά μου», πες «θέλω». Εδώ είμαι, δικός σου, ως το άπειρο…

Mehmet Coşkundeniz «Θα είμαι μαζί σου»

πηγή

Περισσότερα άρθρα

ΝΕΑ

Δημοφιλή