Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου δηλώνει ότι θα δεχθούμε επίθεση από UFO

Διαβάζονται

Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου: «Θα δεχθούμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια… Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης”. Τι λέει ο Ομπάμα; 
Ο Luis Elizondo, τέως επικεφαλής του μυστικού προγράμματος ερευνών για τους εξωγήινους και τις προθέσεις τους, σήμανε συναγερμό:
«Εάν η αμερικανική αντικατασκοπεία δεν κατορθώσει να συλλέξει εγκαίρως τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι απεργάζονται οι εξωγήινοι, τότε ο πλανήτης θα πληρώσει την επιπολαιότητα των μυστικών υπηρεσιών με μια ασύλληπτη καταστροφή».
Ο Elizondo δεν είναι κάποιος τυχαίος. Από το 2017 και αφ’ ότου απομακρύνθηκε από τη θέση του, ως προϊσταμένου του «Προηγμένου Προγράμματος Ταυτοποίησης Αεροδιαστημικών Απειλών» (Advanced Aerospace Threat Identification Program), έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στα ΜΜΕ.
Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου δηλώνει ότι θα δεχθούμε επίθεση από ufoΟ ίδιος δηλώνει πως δεν είναι κυνηγός UFO και ότι κάνει απλά τη δουλειά του. «Και η δουλειά μου είναι να μαζεύω στοιχεία και να λέω την αλήθεια. Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης. Δεν ξέρουμε τι είναι, δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί, δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει, δεν ξέρουμε ποιος το πιλοτάρει και τι προθέσεις έχει. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό».
Σύμφωνα με τον Luis Elizondo, τα διαστημόπλοια των εξωγήινων μπορούν να κινούνται με ταχύτητες 17.500 χιλιομέτρων την ώρα και να πραγματοποιούν επιτόπιους ελιγμούς, κάτι αδιανόητο για οποιοδήποτε σώμα κινείται με τόσο μεγάλη ταχύτητα.
Προφανώς, με όλο και πιο συχνά αποκαλυπτικά δημοσιεύματα τελευταία, η ανθρωπότητα για κάτι προετοιμάζεται. Και αν η εξωγήινη εισβολή μοιάζει απίθανη, η ανακάλυψη και ανακοίνωση ζωής στον Άρη, ίσως είναι προ των πυλών.
Ο Μπαράκ Ομπάμα προκάλεσε νέο ενδιαφέρον για το θέμα, αφού παραδέχτηκε μιλώντας στο “The Late Show”, ότι όταν ήταν πρόεδρος, ρώτησε αν υπήρχε κάποιο εργαστήριο όπου κρατούσαν τα δείγματα εξωγήινων και τα διαστημόπλοιά τους. Παρόλο που είπε ότι του απάντησαν “όχι”, ανέφερε τα εξής: “Αυτό που είναι αλήθεια, κι εδώ μιλάω σοβαρά, είναι ότι υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στους αιθέρες μας, για τα οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την τροχιά τους… δεν είχαν μοτίβα που εξηγούνται εύκολα. Πιστεύω λοιπόν ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να παίρνουν σοβαρά την προσπάθειά τους να ερευνήσουν και να καταλάβουν τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα” Ουσιαστικά δηλαδή ο Ομπάμα άφησε πολλά ερωτηματικά.

Οι φωτογραφίες και το υλικό από τους πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ από τα μέσα του 2014-Μάρτιος 2015, που διέρρευσαν πριν από τρία χρόνια, απασχολούν έως σήμερα, όχι μόνο εμάς, αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες. Σ’ αυτά απεικονιζόταν ένα αντικείμενο μήκους από 9-12 μέτρα, σε σχήμα Tic Tac, χωρίς φτερά ή στροφεία, αλλά με ικανότητα να αιωρείται, να γυρίζει και να επιταχύνει στον ουρανό με υπερηχητική ταχύτητα. Το υλικό είχε διαρρεύσει από τους New York Times, η έκθεση των οποίων αποκάλυπτε την ύπαρξη ενός σκιώδους οργανισμού με έδρα στο Πεντάγωνο, αφιερωμένος στις αναφορές για θεάσεις UFO, υπό την ονομασία “Advanced Aerospace Threat Identification Program” — AATIP. ο προϋπολογισμός του των 22 εκατ. δολαρίων περιελήφθη στην ετήσια χρηματοδότηση του υπουργείου Άμυνας ύψους 600 δισ. λιρών. Οι τίτλοι ορισμένων από τις μελέτες που σύνταξε ο συγκεκριμένος οργανισμός θύμιζαν επεισόδια του Star Trek: “Invisibility Cloaking”, “Traversable Wormholes”, “Stargates And Negative Energy”, “Warp Drive”, “Dark Energy And The Manipulation of Extra Dimensions”, “Metallic Spintronics”. Ωστόσο η δουλειά του καλύφθηκε από απόλυτη μυστικότητα και ο άνω πρώην επικεφαλής του Λουίς Ελιζόντο παραιτήθηκε το 2017 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσέγγιση που είχε ακολουθηθεί.

Περισσότερα άρθρα

ΝΕΑ

Δημοφιλή