Παράξενες κατασκευές στην Σελήνη

Διαβάζονται

Παράξενες κατασκευές στην Σελήνη

Αρκετά συχνά εμφανίζονται στο διαδίκτυο αληθινές φωτογραφίες της Nasa, οι οποίες έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο από ανεξάρτητους ερευνητές και έχουν προκύψει ανεξήγητες ενδείξεις κατασκευών, ή άλλα ευρήματα. Όσο και αν συνήθως αποκαλείται συνωμοσιολογικό κάθε σενάριο που φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε ανεξήγητο και μη επίσημα αποδεκτό, δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχθεί ότι τα «ευρήματα» που εμφανίζονται στις φωτογραφίες, ακόμα και αν είναι παρειδωλίες,  δεν είναι ούτε ψεύδη, ούτε αποκυήματα φαντασίας.

Mare Ingenii

Η Nasa συνήθως σιωπά για όλα αυτά και ένα λόμπυ επιστρατεύεται για να απαξιώσει τόσο τους ερευνητές, όσο και τα αποτελέσματα.
Στο παραπάνω βίντεο  εμφανίζεται μια πυραμιδοειδής κατασκευή, η οποία δεν πείθει και τόσο ως τυχαίο δημιούργημα της σεληνιακής φύσης, η σκιά μιας τεράστιας κεραίας(;) και επίσης μια περίεργη γεωμετρική κατασκευαστική επιφάνεια.

moon anomaly

Η τετριμμένη επιστημονική εξήγηση είναι ότι βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε. Δεν είναι πολύ πειστική. Μπορεί η σκιά της «κεραίας» να μην είναι σκιά κεραίας, είναι όμως η σκιά ενός πράγματος, που λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Η πυραμίδα μπορεί να είναι ένας βράχος που μοιάζει με πυραμίδα, κανείς δεν λέει με σιγουριά ότι είναι τεχνητή. Έχουμε όμως ανοιχτά μυαλά για να σκεφτόμαστε πως ναι μεν βλέπουμε κάτι που δεν ξέρουμε τι είναι , αλλά υποθέτουμε τι μπορεί περίπου να είναι και αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει και να μας πείσει ότι βλέπουμε ό,τι θέλουμε να δούμε.

rema

Περισσότερα άρθρα

ΝΕΑ

Δημοφιλή