Μάγιας: the ufo files

Διαβάζονται

Μάγιας. Η κυβέρνηση του Μεξικό αποκαλύπτει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων (φωτο & video) Μάγιας: the ufo files
[ 1 ] Οι δύο κύκλοι κοντά στο κέντρο του τεχνουργήματος εικάζεται πως είναι γη. [ 2 ] Αυτό φαίνεται να είναι ένα διαστημόπλοιο . [ 3 ] Αυτό φαίνεται να είναι ένας τεράστιος κομήτης ή αστεροειδής κατευθύνθηκε προς τη γη . [ 4 ] Ενα ειδικά σχεδιασμένο διαστημόπλοιο ικανό να εκτρέπει ένα μεγάλο κομήτη ή μετεωρίτη. [ 5 ] Φαίνεται να είναι ένας αστροναύτης στον έλεγχο του αεροσκάφους . [ 6 ] Αυτό που φαίνεται είναι ένα διαστημόπλοιο που ελέγχεται από νοήμονα ζωή .
Η κυβέρνηση του Μεξικού έχει κυκλοφορήσει αρχαία ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και την σχέση αυτής με τους γήινους πολιτισμούς .
Μάγιας: the ufo filesCalakmul , Μεξικό – Πρόσφατα η κυβέρνηση του Μεξικό κυκλοφόρησε ντοκουμέντα των Μάγια, δηλαδή έργα τέχνης , που χρονολογούνται τουλάχιστον 1300 ετών και δείχνουν ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι η μόνη τεχνολογικά προηγμένη ενώ όπως προκύπτει από τα σχέδια τα διαστημικά ταξίδια είναι πιθανό να υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό .

Ακόμα και αυτά τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα που βλέπουμε σήμερα στον ουρανό , υπήρχαν και τότε .
Μάγιας: the ufo filesΤα στοιχεία που έδωσε στο φως η Μεξικάνικη κυβέρνηση δείχνουν όχι μόνο την ύπαρξη μιας φυλής εξωγήινων εξερευνητών αλλά μπορούν επίσης να συσχετιστούν με τις ρίζες της ανθρωπότητας .
Μάγιας: the ufo files
Ορισμένοι θεωρούν ότι η παρουσίαση των πληροφοριών αυτών είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την ανθρωπότητα . Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα παρακινήσει και άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να είναι πιο ελαστικές με αυτές τις πληροφορίες , δημιουργώντας νέα δεδομένα στους ερευνητές της εξωγήινης ζωής πλέον.
Μάγιας
Μάγιας: the ufo filesΣε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ θα παρατεθούν όλα αυτά τα αποκαλυπτικά στοιχεία , σε μια συνεργασία της Κυβέρνησης και κινηματογραφιστών για το κοινό καλό .
Η πρωτοβουλία και εντολή για συνεργασία φάνηκε να πάρθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας Álvaro Colom Caballeros.
Το Μεξικό θα δώσει στην δημοσιότητα κώδικες , έργα τέχνης και σημαντικά έγγραφα με στοιχεία των Μάγιας και την επαφή τους με εξωγήινα όντα , και όλα τα στοιχεία τους θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από αρχαιολόγους .
Μάγιας: the ufo filesΜέχρι στιγμής , ο υπουργός του τουρισμού για την μεξικανική πολιτεία της Campeche , Luis Augusto García Rosado , φαίνεται να είναι ο πιο υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος που επιβεβαιώνει την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής .
Σε δήλωσή του , Rosado μίλησε για επαφή » μεταξύ των Μάγιας και των εξωγήινων , που υποστηρίζεται από μεταφράσεις ορισμένων γραπτών , που η κυβέρνηση έχει φυλάξει με ασφάλεια στο υπόγειο θησαυροφυλάκιο για κάποιο χρονικό διάστημα » .
πηγή

Περισσότερα άρθρα

ΝΕΑ

Δημοφιλή